Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken en te analyseren. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.

Online examentraining, afgestemd op je kind

Online examentraining, afgestemd op je kind
Hoe zorg je ervoor dat je kind optimaal voorbereid aan de eindexamens begint? Noordhoff Uitgevers heeft een verdraaid slimme examentrainer ontwikkeld. Bomvol proefexamens en een persoonlijk leerprogramma.

Met Examensprint geef je je kind de optimale warming-up voor de eindexamens

  • 18 vakken voor VMBO, HAVO en VWO
  • Noordhoff Uitgevers
  • Online oefenen voor 9,95 per vak

Alles onder de knie?

Elk vak heeft wel een onderdeel waar je kind zich op stuk bijt. Examensprint geeft aan wat al goed gaat, maar vertelt ook welk onderdeel extra oefening nodig heeft. Met gerichte vragen, tips en advies helpt de examentrainer die lastige stof alsnog onder de knie te krijgen.

Meters maken!

In Examensprint staan ongekend veel oefenvragen. De slimme examentrainer geeft hier direct uitleg bij. Zo leert je kind tijdens het meters maken de stof ook écht te begrijpen. Daar kan geen studieboek aan tippen!

Klaar voor de start?

De examentijd is een spannende tijd. Door het oefenen met Examensprint krijgt je kind inzicht in zijn of haar kennis. Dat betekent straks optimaal voorbereid én vol vertrouwen uit de startblokken!